back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά από Βόλο και Καρδίτσα: Το στίγμα της συγκυβέρνησης με την ακροδεξιά θα σας ακολουθεί για πάντα κ. Τσίπρα

Διαβάστε επίσης

Πλησιάζει το τέλος τους και ο χρόνος του τελικού απολογισμού, επεσήμανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά απο Βόλο και Καρδίτσα στο πλαίσιο επίσκεψης της σήμερα και χθες.

Με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα εθνικά θέματα υποχωρούν, η Δημοκρατία είναι σε κίνδυνο, η οικονομία και η ανάπτυξη καρκινοβατούν. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τον κ.Δραγασάκη οτι δημιουργεί πανικό απειλώντας με νέα ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών με χρήματα του Ελληνικού λαού.
Να μην τολμήσουν, προειδοποίησε η Φώφη Γεννηματά, γιατί αυτοί, όπως είπε, φέρουν την ευθύνη της μη αντιμετώπισης του μεγάλου προβλήματος των κόκκινων δανείων.
Συμφωνία Πρεσπών
Η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για μια ευκαιριακή πλειοψηφία στη Βουλή η οποία επικύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Την πόρτα την άνοιξε με τη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Τσίπρας. Με μια του κίνηση -πρόσθεσε-έκανε τρεις μεγάλες ζημιές. Παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα.Αρνήθηκε τη συνεννόηση για την εθνική γραμμή χρημσιμοποιώντας τη συμφωνία για να διχάσει τον Ελληνικό λαό και προκάλεσε πλήγμα στον Κοινοβουλευτισμό. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανεφέρθηκε σε εικόνες ντροπής, που πλήττουν καίρια τη Δημοκρατία. Όλα αυτά-τόνισε – είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς που καραδοκεί και επανέλαβε οτι ο κ.Τσίπρας από πολιτικός χορηγός της δεξιάς, γίνεται πια και χορηγός της Χρυσής Αυγής.
Παρακμή και Εκφυλισμός, επανέλαβε η Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντας για άλλη μια φορά τον πρωθυπουργό αχιτέκτονα αυτής της παρακμιακής κατάστασης.

Προοδευτική αλλαγή
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε την κυβέρνηση οτι η παραμονή της μόνο ζημιές φέρνει στον τόπο ζητώντας εκ νέου απο τον πρωθυπουργό να ορίσει ημερομηνία εκλογών. Δεν αρκεί ο κ.Τσίπρας να παριστάνει τον προοδευτικό, πρέπει να είναι στην πράξη, πρόσθεσε η κ. Γεννηματά , τονίζοντας οτι το στίγμα της συγκυβέρνησης με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου θα τον ακολουθεί για πάντα. Παράλληλα, εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνοντας :Αν κάποιοι σήμερα πιστεύουν ότι ψηφίζοντας ΝΔ γλυτώνουν από το ΣΥΡΙΖΑ είναι γελασμένοι. Ψηφίζοντας ΝΔ απλώς βγάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ για ένα διάστημα από την εξουσία και ταυτόχρονα κινδυνεύουν να βάλουν τη χώρα σε νέες περιπέτειες. Η χώρα χρειάζεται προοδευτική διακυβέρνηση. Μόνο να ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να τη διασφαλίσει σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και αναφερόμενη στο επικείμενο συνέδριο, δήλωσε :Σεβόμαστε απόλυτα τα χαρακτηριστικά και την αυτοτέλεια των φορέων, που συναποτελούν σήμερα το Κίνημα Αλλαγής. Δημιουργούμε το ενιαίο κέντρο όπου θα παίρνονται οι αποφάσεις που θα μας δεσμεύουν όλους.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα