back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νεκρός ο Εμιλιάνο Σάλα- Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Διαβάστε επίσης

Ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση του Εμιλιάνο Σάλα γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης. είναι νεκρός. Η σορός που ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αεροσκάφους ανήκε στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Το τέλος της θλιβερής ιστορίας στην υπόθεση του Εμιλιάνο Σάλα γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης. όταν οι αρχές ανακοίνωσαν πως τελικά η σορός που βρέθηκε στο μικρό αεροσκάφος που τον μετέφερε στο Κάρντιφ και εξαφανίστηκε πριν από μερικές μέρες από τα ραντάρ, ανήκε στον Αργεντινό. Το αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα και στη συνέχεια βυθίστηκε, ουδείς ήθελε να πιστέψει πως ο Αργεντινός βρισκόταν σε αυτό, η αδελφή του εκλιπαρούσε τις αρχές για να συνεχίσουν τις έρευνες, ωστόσο τα νέα δεν ήταν θετικά.

Σχετική εικόνα

Η σορός που βρέθηκε μέσα στο αεροσκάφος, ήταν σύμφωνα με τις αρχές αυτή του άτυχου ποδοσφαιριστή, που εξαφανίστηκε στις 21 Ιανουαρίου, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του από τη Ναντ στην Κάρντιφ.

«Το πτώμα που μεταφέρθηκε στο Πόρτλαντ αναγνωρίστηκε επίσημα από τον ιατροδικαστή του Ντόρσετ» και «ήταν αυτό του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα», ανέφερε η αστυνομία. «Οι οικογένειες του Σάλα και του πιλότου Ντέιβιντ Ίμποτσον ενημερώθηκαν. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους». Ο ιατροδικαστής «θα συνεχίσει την έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου», διευκρίνισε η αστυνομία.

Το τιτίβισμα της Κάρντιφ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα