back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα φέρουν πολιτική κάθαρση στην Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

«Η Ελλάδα ζει ημέρες ντροπής και το αύριο της χώρας κινδυνεύει να καθορίζεται από έξι κομπάρσους που δέχτηκαν να έχουν ρόλο στην τελευταία πράξη του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κάνοντας λόγο για πρωτοφανή πολιτική και θεσμική αυθαιρεσία με την ελληνική δημοκρατία να ζει μέρες πολιτικής συναλλαγής σε δημόσια θέα, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την άποψη ότι η χώρα πρέπει να πάει άμεσα στις κάλπες, γιατί μόνο οι εκλογές θα φέρουν – όπως είπε- την κάθαρση που χρειάζεται η Ελλάδα.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρατήρησε ότι δεν πρόκειται για μια ισορροπημένη συμφωνία, αλλά για μια διευθέτηση, που μόνο ο κ. Τσίπρας ξέρει τί πολιτικά ανταλλάγματα πήρε για να πει «ναι» εκεί που όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί είπαν «όχι».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι πολιτική ύβρις να μιλάει ο κ. Τσίπρας για ακροδεξιά όταν αυτός είναι που συγκυβέρνησε με τον εθνικιστικό ακροδεξιό λαϊκισμό που καθρεφτίζεται στο πρόσωπο του κ. Καμμένου, χωρίς την συμμετοχή του οποίου η κυβέρνηση δεν θα έφθανε ποτέ στις Πρέσπες.

Σε ότι αφορά το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση το καταψηφίζει γιατί επισφραγίζει την εθνική ήττα των Πρεσπών.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα