back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η σοκολάτα που σέβεται τη διαφορετικότητα

Διαβάστε επίσης

Μια έκθεση φωτογραφίας για όλες τις γεύσεις της αγάπης και με μηνύματα υπέρ του σεβασμού στην διαφορετικότητα, θα κοσμεί το City Link, στο κέντρο της Αθήνας, εν όψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Η έκθεση παρουσιάζεται από 14-23 Φεβρουαρίου και εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Lacta.

«Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις» διατείνεται η καμπάνια, που μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη γίνει viral.

Lacta

Το μήνυμα

Αγκάλιασε όλες τις γεύσεις της αγάπης.

Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες και όρους. Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι την αισθάνεται διαφορετικά. Γι’ αυτό και η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε.

Για την καμπάνια της Lacta φωτογραφήθηκαν απο την Chloe Kritharas Devienne 28 αληθινά ζευγάρια διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού, χρώματος, καταγωγής, ηλικίας και άλλων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών.

Lacta

«Η αγάπη δεν χωράει στερεότυπα»

Ωστόσο ήδη η καμπάνια της εταιρείας έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά και σε αρκετές περιπτώσεις ανεπίτρεπτα σχόλια στα social media. Υπάρχουν βεβαίως και θετικές αντιδράσεις από τους χρήστες, όπως επίσης και χιουμοριστικές αναπαραγωγές με προσωπικόητες της πολιτικής σκηνής. Γεγονός είναι ότι η γνωστή σοκολάτα κατάφερε να τραβήξει την προσοχή όλων.

Chloe Kritharas Devienne

Η φωτογράφος πίσω από τις 28 φωτογραφίες αληθινών ζευγαριών και τις ιστορίες τους είναι η Chloe Kritharas Devienne
Η Chloe Kritharas Devienne γεννήθηκε στη Γαλλία το 1988. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Παρίσι και στη Leica Academy στην Αθήνα. Το έργο της περιστρέφεται συχνά γύρω από κοινωνικά θέματα. Projects της έχουν εκτεθεί σε μουσεία και καλλιτεχνικούς χώρους σε Ελλάδα και Γαλλία.

Το 2016 η έκθεση «The journey, people on the move» με θέμα την προσφυγική κρίση, στην οποία συμμετείχε, φιλοξενήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη.

Διάβαστε όλες τις ιστορίες αγάπης στο #ActForLove

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα