back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Γεννηματά – Σολτς την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

Διαβάστε επίσης

Τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για οριστική έξοδο από την κρίση θα παρουσιάσει η Φώφη Γεννηματά στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Όλαφ Σολτς , την ερχόμενη Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με τους επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη η συνάντηση θα γίνει κατόπιν πρωτοβουλίας της κ. Γεννηματά η οποία θα περιγράψει τη δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα πει στο εξωτερικό όσα λέει και στο εσωτερικό σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι προοδευτική και αυτό το καταμαρτυρούν οι αριθμοί της πραγματικής οικονομίας, επισημαίνουν οι πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Κόκκινα δάνεια – Ανακεφαλαιοποίηση

Οι χειρισμοί της κυβερνητικού επιτελείου από το Γενάρη του 2015 έως σήμερα έχουν κοστίσει πάνω από 25 δις στις τράπεζες, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη που καλούν την κυβέρνηση να μην κάνει παιχνίδι με τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Οι προειδοποιήσεις Δραγασάκη για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ενδεχομένως να σχετίζεται με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών έως το Μάιο, εκτιμούν οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη.

Προσυνεδριακές διαδικασίες

Για ένα νέο κάλεσμα που αφορά από την ανανεωτική αριστερά έως το Προοδευτικό κέντρο κάνουν λόγο οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη ενόψει του συνεδρίου στο τέλος Μαρτίου , λέγοντας χαρακτηριστικά: δεν πάμε σε συνέδριο μηχανισμών, αλλά συμμετοχής ανθρώπων , δυνάμεων και ρευμάτων και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με όσους θέλουν και μπορούν.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα