back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Π. Χριστίδης: «Μην τολμήσουν να βάλουν χέρι στις περιουσίες των συμπολιτών μας»

Διαβάστε επίσης

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις Δραγασάκη για τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χριστίδης.

“Μην τολμήσουν να βάλουν χέρι στις περιουσίες των συμπολιτών μας και να κάνουν πράγματα για τα οποία εμείς τους είχαμε προειδοποιήσει και τότε μας έλεγαν κακοπροαίρετους κι έρχεται τώρα ο κ. Δραγασάκης να επιβεβαιώσει την κ. Γεννηματά για το πρόβλημα με τις τράπεζες και τα κόκκινα δάνεια’’.

Ο κ. Χριστίδης τόνισε ότι “η κατάρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα υποστεί όσα κατηγορούσε τους άλλους”. ‘’Οι ‘μαυρογιαλουρισμοί’ είναι επιλογές που θα τις πληρώσει. Οι πολίτες λένε ότι δεν πάει παραπέρα”

Σχετικά με τις κατηγορίες του Σταύρου Θεοδωράκη ότι το ΚΙΝΑΛ έχει δανεικούς βουλευτές στην Κ.Ο. και μάλιστα έχουν εκλεγεί με λίστα απάντησε: ‘’Ο κ. Θεοδωράκης γνώριζε πολλά απ’ όσα λέει και πριν από δυο χρόνια. Οφείλει ο καθένας να έχει ένα καθαρό πλαίσιο αρχών, ιδεών και αξίων. Οι βουλευτές που ήρθαν στο ΚΙΝΑΛ ήρθαν σε ένα κόμμα το οποίο ασπάζεται τις θέσεις τους. Έχει μια συνέχεια και μια συνέπεια και όχι μια διαδικασία με παλινωδίες σαν αυτές που είδαμε να συμβαίνουν με τους βουλευτές που ήταν 20 και 30 χρόνια στη Ν.Δ., στο ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ και τώρα πηγαίνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ’’.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα