back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι απονομές στο Basketground Tournament

Διαβάστε επίσης

Το Basketground Tournament «Γιώργος Κολοκυθάς» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και απόψε στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των επάθλων στους αθλητές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί κορυφαίοι και καταξιωμένοι αθλητές από το χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Μιχάλης Κυρίτσης, ο Νώντας Παπαντωνίου, ο Ανδρέας Χαϊκάλης ήταν μεταξύ των προσωπικοτήτων που παραβρέθηκαν.

Φυσικά ήταν και οι ομάδες: ΑΤΛΑΣ, ΑΣΚΑ Μαρούσι και ΠΑΣΚΑ, που συμμετείχαν στο τουρνουά μπάσκετ με καρότσι.

Το Basketground Tournament «Γιώργος Κολοκυθάς» είναι ένα τουρνουά μπάσκετ ομάδων με καρότσι που υλοποιήθηκε από το Basketground σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) από τις 18 Οκτωβρίου έως την 1 Νοεμβρίου 2018.

Η διοργάνωση είχε ως στόχο να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους ότι το μπάσκετ είναι παιχνίδι και γιορτή που αφορά όλους μας.

Στην All Stars Arena του ΟΑΚΑ βρέθηκαν οι νικητές και όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση, φίλαθλοι και υποστηρικτές του τουρνουά, ενώ το Basketground μαζί με τους χορηγούς παρέδωσε στους νικητές και το χρηματικό έπαθλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα