back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντ. Μπακογιάννη: «Σκανδαλώδεις οι κυβερνητικές ρυθμίσεις για τις ιπποδρομίες»

Διαβάστε επίσης

Για σκανδαλώδεις ρυθμίσεις της κυβέρνησης στις ιπποδρομίες σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, κάνει λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη σε ερώτηση που συνυπογράφει με τους βουλευτές της ΝΔ Κωνσταντίνο Τζαβάρα και Θανάση Μπούρα προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Πολιτισμού.

Η κ Μπακογιάννη επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» και τις ανακοινώσεις των φορέων του ιπποδρόμου, στα οποία διαφαίνεται ότι, τρία χρόνια μετά την αποκρατικοποίηση του ιπποδρομιακού στοιχήματος και της διεξαγωγής ιπποδρομιών, η ιπποδρομιακή δραστηριότητα αντί να αναπτυχθεί, έχει συρρικνωθεί. Μάλιστα, – όπως αναφέρεται- από τις 20.12.2018, η δραστηριότητα έχει διακοπεί, με απόφαση της παραχωρησιούχου εταιρείας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε.

Επίσης οι υπουργοί ερωτούνται μεταξύ άλλων αν αληθεύει ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού προωθεί ρύθμιση με την οποία ο ιδιωτικός φορέας διεξαγωγής ιπποδρομιών αποκτά αρμοδιότητες ελέγχου του κρατικού φορέα, για ποιο λόγο γίνονται τροποποιήσεις της σύμβασης παραχώρησης και του νομοθετικού πλαισίου που την διέπει και τέλος αν ο παραχωρησιούχος έχει καταθέσει σχέδιο ανάπτυξης των ιπποδρομιών.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα