back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί για το «εισιτήριο» του τελικού (vid)

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey, άφησαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ που έμειναν στο 1-1 στον πρώτο ημιτελικό, στο Καμπ Νου.

Το ισπανικό «Clasico» στο Κύπελλο, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο ισόπαλο 1-1 και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Μπερναμπέου στις 27 Φεβρουαρίου, για το εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Οι μαδριλένοι ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα στο πρώτο 25λεπτο, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 6′ με τον Λούκας Βάσκες και χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες να αυξήσουν το δείκτη του σκορ, απέναντι σε μια απόλυτα αιφνιδιασμένη Μπάρτσα που έπαιζε χωρίς τον Μέσι στην αρχική της 11αδα.

Οι «μπλαουγκράνα» ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά το 30΄, είχαν δοκάρι με τον Ράκιτιτς στο 32′ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σχετικά γρήγορα στην επανάληψη με τον εξαιρετικό Μάλκομ. Η είσοδος του Λιονέλ Μέσι στο 64΄τους έδωσε ενέργεια, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς… λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ράκιτιτς (63′ Βιδάλ), Μπούσκετς, Άρτουρ Κοουτίνιο (64′ Μέσι), Μάλκομ (λ.τρ. 76′ Αλενιά), Σουάρες.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Σαντιάγκο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μάρκος Γιορέντε (63′ Καζεμίρο), Μόντριτς, Κρόος, Λούκας Βάσκες (84′ Ασένσιο), Βινίσιους (63′ Μπέιλ), Μπενζεμά.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

https://youtu.be/UuemjJtk3B8

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα