back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Σήμερα η ανακοίνωση για Χιμένεθ -Στα Σπάτα το απόγευμα για προπόνηση

Διαβάστε επίσης

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ την Τετάρτη και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στην επιστροφή τους στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Χιμένεθ μετά την άφιξη του στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε με τους συνεργάτες του και τον δικηγόρο του στα γραφεία της ΑΕΚ και διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και να πέσουν οι υπογραφές.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση και να βγάλει την αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη στο Περιστέρι.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο 55χρονος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2010-11, το καλοκαίρι του 2017 ήρθε και πάλι στην Ένωση όπου μέτρησε 30 νίκες, 16 ισοπαλίες και 6 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ έφτασε με την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου, όπου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα