back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Συνεργασία για το καλό της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Για τις βασικές προτεραιότητες που θέτει για την Αθήνα, μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος και τόνισε την σημασία της συνεργασίας.

Οι 3 άμεσες προτεραιότητες για την πόλη μας

«Μιλάω με τους συμπολίτες μου κάθε μέρα που βγαίνουμε έξω στο δρόμο. Τρία πράγματα μου λένε κυρίως. Το πρώτο είναι «αισθάνομαι φόβο».

«Το αίσθημα του φόβου δηλαδή έρχεται πάντα πρώτο στις συζητήσεις», τόνισε ο κ. Γερουλάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

«Επίσης, υπάρχει μια αίσθηση εγκατάλειψης στην κάθε γειτονιά, ενώ μεγάλο θέμα είναι και η γραφειοκρατία που οδηγεί τα πράγματα στον Δήμο να καθυστερούν και να μην ανταποκρίνεται τελικά αρκετά γρήγορα στις ανάγκες των δημοτών», σημείωσε.

«Εάν ασχοληθούμε μ’ αυτά τα τρία, πιστεύω ότι η πόλη μας θα αλλάξει, οι γειτονιές μας θ’ αλλάξουν. Και γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει τη δουλειά που θα κάνουμε, να την κάνουμε όλοι μαζί και να κινητοποιήσουμε τον κόσμο που σήμερα νοιάζεται για τη γειτονιά του και θέλει να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση», τόνισε.

Συνεργασία για το καλό της Αθήνας

«Ο Δήμος με την απλή αναλογική αλλάζει, το Δημοτικό Συμβούλιο αλλάζει εντελώς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι υποψήφιοι -και εννοώ και τους υποψήφιους Δημάρχους αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους ή τους διαμερισματικούς συμβούλους. Από εδώ και πέρα ο Δήμος θέλει συνεργασίες. Άρα από όποια θέση κι αν είσαι, έχεις τη δυνατότητα να συμβάλεις στον Δήμο σου. Εκεί θα δούμε ποιοι πραγματικά νοιάζονται για την Αθήνα και ποιοι όχι. Όσοι μείνουν μέσα και συνεχίζουν να παλεύουν από όποια θέση κι αν έχει αποφασίσει ο αθηναϊκός λαός να υπηρετήσουν, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονταν για την Αθήνα και θέλουν να δουλεύουν».

«Οφείλουμε όλοι όσοι βάζουμε υποψηφιότητα σήμερα, να διεκδικήσουμε την ψήφο των Αθηναίων άλλη μια φορά. Θα παρατηρήσετε ότι ο κ. Μπακογιάννης έχει περάσει και από τη δημαρχία Καρπενησίου και από την Περιφέρεια χωρίς να ξαναδιεκδικήσει την ψήφο των πολιτών. Άρα το έργο του ουσιαστικά δεν έχει κριθεί ποτέ από τους ψηφοφόρους».

«Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε εκλεγεί Δήμαρχος πρέπει να κριθεί τουλάχιστον άλλη μια φορά από τους δημότες της Αθήνας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα