back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κοντά στην απόκτηση του Ουέμπερ ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ντέιβιντ Μπλατ βρήκε τον εκλεκτό για τη γραμμή των γκαρντ στο πρόσωπο του Μπριάντε Ουέμπερ και ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την απόκτησή του.

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίζεται στη θέση «1», έχει ύψος 1,88μ. και στην επαγγελματική του καριέρα από το 2015 μέχρι σήμερα έχει φορέσει τη φανέλα των Γκρίζλις (δύο φορές), των Χιτ, των Ουόριορς, των Χόρντετς και των Ρόκετς στο ΝΒΑ.

Στις 14 Μαρτίου του 2018 ο Ουέμπερ υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Γκρίζλις, αλλά στη συνέχεια έγινε free agent, με τους Χιτ να του δίνουν την ευκαιρία στο training camp τους το καλοκαίρι και στη συνέχεια τον «κόβουν» στις 13 Οκτωβρίου.

Έτσι, ο ποιοτικός παίκτης άρχισε τη σεζόν στην G-League με τους Sioux Falls Skyforce. Σε 33 συμμετοχές με τη θυγατρική ομάδα των Χιτ ο Ουέμπερ μέτρησε την τρέχουσα σεζόν 15,1 πόντους (42,5% τρίποντα), 4,5 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ και 2,9 κλεψίματα ανά ματς σε 31′ στο παρκέ κατά μέσο όρο.

Πρόκειται, λοιπόν, για τον γκαρντ με τον οποίον θα «κλείσει» ο Ολυμπιακός το φετινό του ρόστερ, με τον Μπλατ να τον τοποθετεί στη γραμμή των «κοντών» δίπλα στους Βασίλη Σπανούλη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος και Γιάνις Στρέλνιεκς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα