back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

All Star Game: Ανακοινώθηκαν οι 14 αναπληρωματικοί

Διαβάστε επίσης

Τα ξημερώματα ανακοινώθηκαν οι 14 αναπληρωματικοί που θα συμμετάσχουν στο All Star Game του 2019, που θα διεξαχθεί στην Σάρλοτ, το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου.

Οι δυο αρχηγοί των ομάδων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Ανατολή και ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα επιλέξουν ανάμεσα στους 22, σε μία διαδικασία που θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά .

Έκπληξη η απουσία του Λούκα Ντόντσιτς, που δεν ψηφίστηκε από τους προπονητές για να συμμετάσχει. Εκτός ανάμεσα σε άλλους έμειναν και οι, Μίτσελ (Τζαζ), Ρκαι Μπάτλερ (Σίξερς).

Τέσσερις παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν για πρώτη φορά σε All Star Game και πρόκειται για τους, Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ), Κρις Μίντλετον (Μπακς).

Οι αναπληρωματικοί της Δύσης

Οι 7 αναπληρωματικοί της Δύσης: Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς) Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς) Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Τίμπεργουλβς), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Σπερς), Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς).


Οι 5 βασικοί: Στέφεν Κάρι (Ουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Θάντερ), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς)

Οι αναπληρωματικοί της Ανατολής

Οι 7 αναπληρωματικοί της Ανατολής: Μπράντλι Μπιλ (Ουίζαρντς), Μπλέικ Γκρίφιν (Πίστονς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Βίκτορ Ολαντίπο (Πέισερς – τραυματίας), Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς)


Οι 5 βασικοί: Καϊρί Ίρβινγκ (Σέλτικς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Κεμπά Ουόκερ (Χόρνετς), Καγουάι Λέοναρντ (Ράπτορς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς)

Ο Βίκτορ Ολαντίπο θα αντικατασταθεί, καθώς χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα