back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εργαζόμενοι ΟΑΣΑ: Τροποποίηση δρομολογίου από τον φόβο επιθέσεων

Διαβάστε επίσης

Τροποποίηση δρομολογίων της διαδρομής του λεωφορείου 701, για λόγους ασφάλειας ανακοίνωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ μετά το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης σε οδηγό.

Στο βραδινό δρομολόγιο, πριν λίγες ημέρες, προς Καματερό/Ίλιον ο οδηγός δέχθηκε επίθεση από πέντε άτομα τα οποία τον τραυμάτισαν και έκλεβαν το κινητό του τηλέφωνο, όταν τους έκανε παρατήρηση επειδή κατέστρεφαν καθίσματα του οχήματος.

Οδηγοί λεωφορείων έχουν καταγγείλει στο παρελθόν πολλά ανάλογα περιστατικά  κυρίως σε περιαστικές γραμμές, όπως στην περιοχή του Καματερού.

“Δυστυχώς, η δέσμευση των αρμοδίων για επίλυση των προβλημάτων σε συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές,μεταξύ αυτών και την ανωτέρω, δεν ήταν επαρκής” αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ.

“Στην κοινή μας σύσκεψη, επαναφέροντας τη λειτουργία των γραμμών τονίσαμε ότι σε περίπτωση ενδεχόμενων κρουσμάτων θα αναγκαστούμε να προβούμε σε εκ νέου πρωτοβουλία, που πρωτίστως θα διασφαλίζει τόσο την ασφάλεια επιβατών όσο και εργαζομένων. Το περιστατικό, στην περιοχή Ιλιον, όπου συνάδελφός μας έπεσε θύμα προπηλακισμών και ληστείας, ενώ φθορές υπέστη και το λεωφορείο”

Όπως σημειώνουν το περιστατικό τους αναγκάζει να θέσουν τροποποιήσεις στην διαδρομή από την οποία διέρχεται το λεωφορείο 701, (καθημερινά από  18:00)

Προς Ανθούπολη : Από τέρμα – ευθεία Αγίου Νικολάου – αριστερά Ερμιόνης – δεξιά Ιπποδαμείας και συνέχεια ως έχει

Προς Καματερό: Από Ιπποδαμείας, αριστερά Ερμιόνης, δεξιά Αγίου Νικολάου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα