back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με Λιετκαμπέλις η ΑΕΚ εν μέσω στοιχηματικού σκανδάλου

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν επί Λιθουανικού εδάφους το απόγευμα της Δευτέρας και το ευχάριστο για τον Λούκα Μπάνκι ήταν πως δεν αντιμετώπισε προβλήματα, έχοντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες στη διάθεσή του για την σημερινή αναμέτρηση στις 19:00-Novasport.

Ο Ιταλός προπονητής της Ένωσης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Παίζουμε τον τελευταίο μας εκτός έδρας αγώνα στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου του BCL. Η Λιετκαμπέλις τον τελευταίο καιρό έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κέρδισε με περίπου… είκοσι πόντους τη Μπάμπεργκ, και στο εγχώριο πρωτάθλημα επικράτησε της Λιέτουβος Ρίτας, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες από τη Ζαλγκίρις.

Η Λιετκαμπέλις έχει πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ, με ποιοτικούς γκαρντ, όπως ο Γουίλσον και ο Γιασάιτις, ο οποίος είναι εξαιρετικός σκόρερ. Διαθέτει μεγάλα κορμιά στη ρακέτα. Από την πλευρά μας, ξέρουμε ότι αύριο θα είναι ένα δύσκολο ματς. Δεν θα παίξει ο αρχηγός, ο Ντούσαν Σάκοτα. Οι Χάντερ, Τζέιμς και Τσαλμπούρης πρέπει να παίξουν και γι’ αυτόν».

Σκάνδαλο με Καρινιάουσκας στην Λιετκαμπέλις

Χωρίς τον Βάιντας Καρινιάουσκας θα αγωνιστεί η Λιετκαμπέλις κόντρα στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης εμπλέκεται σε σκάνδαλο στοιχηματισμού. Σύμφωνα με το «krepsinis.net», η επιτροπή στοιχηματισμού ενημέρωσε την λιθουανική ομάδα πως ένας φίλος του Καρινιάουσκας στοιχημάτισε σε δύο διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες το ποσό των 2.000 ευρώ στο να σκοράρει ο 25χρονος γκαρντ κάτω από 8.5 πόντους στο ματς με την Ντιζόν (99-91). Σε αυτό το παιχνιδι, ο Καρινιάουσκας σημείωσε μόλις 2 πόντους (1/6δ.) σε 21:28.

Ο πρόεδρος της Λιετκαμπέλις έθεσε τον παίκτη εκτός ομάδας, με τον ίδιο να μην καταλαβαίνει το γιατί. Η ομάδα περιμένει επίσημο έγγραφο από την επιτροπή και αν όλα επιβεβαιωθούν, τότε το συμβόλαιο του παίκτη θα διακοπεί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα