back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκούραστη πρόκριση στον τελικό για τον Τζόκοβιτς

Διαβάστε επίσης

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χωρίς να… ιδρώσει προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του Australian Open όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Νόλε ήταν εντυπωσιακός στον δεύτερο ημιτελικό χάνοντας μόλις τέσσερα γκέιμς και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Τζόκοβιτς χωρίς να κουραστεί, επικράτησε μέσα σε μόλις 1 ώρα και 23 λεπτά του Γάλλου Λούκας Πούιγ Νο 28 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-0, 6-2, 6-2. Ο Σέρβος δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλο του να σκεφτεί ότι θα διεκδικούσε το εισιτήριο για τον τελικό και παίζοντας έναν τέλειο αγώνα, με μόλις πέντε αβίαστα λάθη στα τρία σετ, την Κυριακή θα βρίσκεται στο μεγάλο ραντεβού με τον Ναδάλ.

“Έπαιξα ένα από τα καλύτερα ματς της ζωής μου σε αυτό το court”, τόνισε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Νο1 στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά στην καριέρα τους σε τελικό του Australian Open ως αντίπαλοι, επτά χρόνια μετά την επική αναμέτρηση του 2012.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο τενίστες θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου θέαμα στην Rod Laver Arena. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως στις δύο μεριές του φιλέ θα βρίσκονται το Νο1 και το Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα