back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταιγίδες στην Αττική – Προβλήματα στην κυκλοφορία

Διαβάστε επίσης

Έντονα καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της Αττικής προβλέπονται για σήμερα ενώ η βροχή έχει ήδη προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε χθες από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν σήμερα και στην Αττικής, όπως σε πολλές περιοχές της χώρας.

Στην πρωτεύουσα εκδηλώνονται κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα εξασθενήσουν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι είναι νότιοι- νοτιοανατολικοί έντασης από 7 έως 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε όλες τις κεντρικές λεωφόρους λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφεται στα δυο ρεύματα της Λ. Κηφισού από Μεταμόρφωση μέχρι Περιστέρι.

Στην Αττική οδό σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Μαραθώνος έως Κηφισίας και στο ρεύμα από Αεροδρόμιο, από λεωφόρο Δημοκρατίας έως Κηφισίας. Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται και στην περιφερειακή Υμηττού, από Παπάγου έως Κηφισίας.

Δεμένα είναι τα πλοία σε Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών ανέμων, ενώ από τον Πειραιά, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ για τον Αργοσαρωνικό φεύγουν μόνο τα συμβατικού τύπου πλοία.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα