back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σοβαρά αδικήματα εντοπίζουν οι εισαγγελείς στην αποφυλάκιση Φλώρου

Διαβάστε επίσης

Σοβαρά αδικήματα, κακουργηματικού χαρακτήρα, βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Διαφθοράς, που ερευνά την υπόθεση της αποφυλάκισης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου και ενός ακόμα ισοβίτη, οι οποίοι  φέρονται να πέτυχαν να βγουν από τη φυλακή με πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά. 

Δεκαέξι πρόσωπα περιλαμβάνονται στον κύκλο των υπόπτων της έρευνας, μεταξύ των οποίων εκτός από τους δύο κρατούμενους, είναι έξι γιατροί, υπάλληλοι ΙΚΑ και υπάλληλοι ΚΕΠΑ καθώς και ένας δικηγόρος. 

Τα αδικήματα που διερευνώνται από τις εισαγγελικές αρχές είναι  για εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία παθητική και ενεργητική, ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις, πλαστογραφία και χρήση πλαστού. 

Ολοι οι εμπλεκόμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τις 4 Φεβρουαρίου  2019 προκειμένου να μελετήσουν τη δικογραφία και να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις τους, ενώ η Εισαγγελία Διαφθοράς συνεχίζει την έρευνά της , προκειμένου να  διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλοι κρατούμενοι που έκαναν χρήση πλαστών ιατρικών γνωματεύσεων για να επιτύχουν την αποφυλάκισή τους. 

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα