back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιαννακόπουλος: «Όσο πιο ψηλά γίνεται σε όλα τα αθλήματα»

Διαβάστε επίσης

Το στίγμα της νέας χρονιάς έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχήθηκε όλα τα τμήματα να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ως εξής: «Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε όλους μας τους στόχους και να μπορέσουν να ανέβουν τα τμήματα που είναι στην Α2 στην Α1. Το ανδρικό βόλεϊ και τα ατομικά αθλήματα να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται».

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν η έγκριση Δ.Σ. του ΤΑΑ, η έγκριση του προϋπολογισμού της αγωνιστικής περιόδου και η τροποποίηση του καταστατικού .

Το τροποποιημένο καταστατικό είναι πλέον στα πρότυπα όλων των κορυφαίων Συλλόγων εναρμονισμένο πλήρως με τα νέα δεδομένα στον αθλητισμό.

Η δήλωση του Προέδρου κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν: «Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε όλους μας τους στόχους και να μπορέσουν να ανέβουν τα τμήματα που είναι στην Α2 στην Α1. Το ανδρικό βόλεϊ και τα ατομικά αθλήματα να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση είχαν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την εγγραφή τους»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα