back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Άντι Μάρεϊ εγκαταλείπει το τένις (vid)

Διαβάστε επίσης

Σαν “βόμβα” έσκασε τα ξημερώματα της Παρασκευής, η είδηση πως ο Άντι Μάρεϊ αποσύρεται από το επαγγελματικό τένις. Ο Βρετανός έδωσε συνέντευξη τύπου και ανακοίνωσε συγκινημένος το αντίο.

Ο Άντι Μάρεϊ, αποφάσισε να πει αντίο στο επαγγελματικό τένις μέσα στο 2019 και σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την Παρασκευή στη Μελβούρνη ενόψει του Αυστραλιανού Open, ανακοίνωσε την δυσάρεστη αυτή είδηση.

Ο 32χρονος Σκωτσέζος ταλαιπωρείται εδώ και δυο χρόνια από πόνους στο ισχίο και παρόλο που έχει υποβληθεί σε αρκετές εγχειρήσεις, δεν βλέπει την βελτίωση που θα επιθυμούσε στην υγεία του, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις  του τένις σε υψηλό επίπεδο.

“Μπορώ να παίξω, όμως μέχρι ένα σημείο. Ο πόνος δεν με αφήνει να παίξω όσο θέλω. Δεν με αφήνει να απολαύσω την προπόνηση, δεν με αφήνει να απολαύσω τον αγώνα. Θέλω να σταματήσω την καριέρα μου στο φετινό Wimbledon, αλλά δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ικανός να παίζω μέχρι τότε.

Το Αυστραλιανό Open κατά πάσα πιθανότητα είναι το τελευταίο μου. Δεν αισθάνομαι καλά. Παλεύω με τους δαίμονες μου, με τον πόνο, δεν ξέρω αν μπορώ να παίζω με τόσο πόνο για τους επόμενους τέσσερις-πέντε μήνες”, δήλωσε συγκινημένος  ο Μάρεϊ στη συνέντευξη τύπου στη Μελβούρνη.

Η ανακοίνωση του Μάρεϊ

https://youtu.be/9zkIJbMI6o0

 

Πολλές οι διακρίσεις του Μάρεϊ, τίτλοι, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη πριν εμφανιστούν τα προβλήματα τραυματισμών που λίγοι τενίστες θα μπορούσαν να καταφέρουν στα χρόνια της κυριαρχίας των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα