back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά την Πέμπτη τα σχολεία

Διαβάστε επίσης

Κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Για τρίτη συνεχή ημέρα δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Μαραθώνα.

Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Στον δήμο Ωρωπού:

Αυλώνας: Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ.

Αφίδνες: Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Αντωνόπουλου- Εκπαιδευτική Αναγέννηση», μετά από τη βεβαίωση του ιδιοκτήτη που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του δήμου, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κάλαμος και Άγιοι Απόστολοι: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

Καπανδρίτι και Πολυδένδρι: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

Μαλακάσα: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Ο παιδικός σταθμός στο Μήλεσι θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ.

Μαρκόπουλο: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου θα λειτουργήσει κανονικά.

Νέα Παλάτια και Σκάλα Ωρωπού: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων θα παραμείνει κλειστό, λόγω κτηριακού τεχνικού προβλήματος.

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στη Θεσσαλονίκη

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για λόγους ασφαλείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, εξαιτίας της νέας έντονης χιονόπτωσης που συνδυάζεται με χαμηλές θερμοκρασίες.

Κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και οι παιδικοί σταθμοί στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Βόλβης, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Πυλαίας – Χορτιάτη, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου.

Ο Δήμος Θερμαϊκού ανακοίνωσε ότι αύριο και μεθαύριο θα μείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενώ δεν θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), που θα ανοίξουν ταυτόχρονα με τα σχολεία.

Ανοιχτοί θα παραμείνουν ωστόσο όλοι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου. Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις και από τους δήμους Θέρμης, Νεάπολης – Συκεών και Παύλου Μελά.

Βόρεια Ελλάδα

Επίσης κλειστά θα μείνουν αύριο και τα σχολεία στους δήμους Κιλκίς, Βέροιας, Κατερίνης και Έδεσσας. Σε ό,τι αφορά τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Έδεσσας, λόγω της μικρής προσέλευσης παιδιών, θα λειτουργήσει μόνο ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Έδεσσας με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών.

Στον Δήμο Αριστοτέλη αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΚΔΑΠ, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στις δημοτικές ενότητες Μ. Παναγίας, Αρναίας και Σταγείρων – Ακάνθου εκτός από τις σχολικές μονάδες της Ιερισσού, Ν. Ρόδων, Ουρανούπολης και Αμμουλιανής (ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο) όπου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά τα σχολεία στην Καρδίτσα

Με κοινή απόφασή τους οι Δήμαρχοι Καρδίτσας, Σοφάδων και Αργιθέας, Πλαστήρα, Μουζακίου και Παλαμά αποφάσισαν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό μας να παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Τρικκαίων

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Τρικκαίων προανήγγειλε το κλείσιμο όλων των σχολείων:

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μείνουν κλειστά στην περιοχή ευθύνης του την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

Επίσης θα κλείσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα