back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μπακασέτας συμφώνησε και συνεχίζει στην ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ είναι πλέον δεδομένη, καθώς ο διεθνής μέσος συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, μπαίνοντας και πάλι στα αγωνιστικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Για να υπάρξει αυτή η συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Μπακασέτα, χρειάστηκαν επαφές και συζητήσεις που κράτησαν περίπου μια εβδομάδα, κυρίως μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μπακασέτα. Ο άνθρωπος-κλειδί που ξαναζέστανε τις σχέσεις των δύο πλευρών ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης που κατάφερε τις δύο πλευρές να ξανακάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο διεθνής άσος έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το «ναυάγιο» των αρχικών επαφών με την ΑΕΚ σχετικά με το συμβόλαιό του και έδειξε ανοικτά την πρόθεση του, να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την άλλη…πρόσφερε στον Μπακασέτα την σιγουριά που ήθελε για να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο συμβόλαιο. Με τον Μπακασέτα να υπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ και να εξασφαλίζει μια θέση στην ομάδα που θα μπει στην «Αγια-Σοφιά», εκπληρώνεται το προσωπικό όνειρο του 25χρονου άσου, αλλά και επιθυμία του «Τίγρη».

Το συμβόλαιο του Μπακασέτα, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ομάδας από τα τέλη του περασμένου Νοέμβριου μαζί με τους Λαμπρόπουλο και Σιμόες, έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Πλέον ο παίκτης «ενεργοποιείται» και πάλι ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες της νέας του συμφωνίας με την «Ένωση» στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2016.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα