back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ στη μεγάλη μάχη για τον τίτλο

Διαβάστε επίσης

Το μεγάλο ντέρμπι τίτλου όπως έχει χαρακτηριστεί, αυτό ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ είναι προ των πυλών. Σέντρα στις 22:00 στο Etihad Stadium.

Η μεγαλύτερης σημασίας αναμέτρηση της χρονιάς, έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα στην Premier League, είναι η σημερινή ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ στις 22:00-Cosmotesport, με φόντο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και την κόντρα μεταξύ Κλοπ και Γκουαρντιόλα.

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Premier League, η Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ στο Etihad Stadium στο ματς της χρονιάς. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί, σύμφωνα με τον τεχνικό της, για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου. Από την άλλη οι “κόκκινοι” του Κλοπ έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία με νίκη να…τελειώσουν τη Σίτι στην κούρσα για το πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά 6 βαθμούς από την δεύτερη Τότεναμ και 7  την Μάντσεστερ Σίτι. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα αλλάξει πολλά όσον αφορά την πορεία του πρωταθλήματος.

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Στη Λίβερπουλ επιστρέφει ο αρχηγό της, Τζέιμς Μίλνερ, μετά από δύο αγωνιστικές λόγω τραυματισμού, ενώ και ο Μορένο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην πλάτη και είναι διαθέσιμος.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ντελφ και Μεντί. Ο Γκουντογκάν επιστρέφει, ενώ ο Ντε Μπρούιν προπονήθηκε κανονικά μετά τον μυϊκό τραυματισμό του.

Τα mind games των προπονητών

«Κανείς δεν μας έχει εμπιστοσύνη. Όλοι λένε για το ‘αν θα χάσουμε’, αλλά εμείς μπορούμε και να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, στην αντοχή και στον τρόπο που ελέγχουν τις λεπτομέρειες στο παιχνίδι τους.» Τάδε έφη, Πεπ Γκουαρντιόλα για το αποψινό ντέρμπι

Μετά τον Πεπ, ήρθε η σειρά το Κλοπ να υποστηρίξει το αντίστροφο στη συνέντευξη τύπου πριν τη μεγάλη μεταξύ τους μάχη.

«Το έχουμε αισθανθεί όλοι μας σε αρκετές περιπτώσεις. Πρόκειται πραγματικά για μία πολύ σκληρή ομάδα, με έναν εκπληκτικό προπονητή. Για να νικήσουμε, θα πρέπει να είμαστε τολμηροί, γεμάτοι επιθυμία, θυμωμένοι. Και όχι μόνο οι παίκτες, αλλά όλοι μας. Άλλα υπάρχει βέβαια και ο αντίπαλος, που το έχω πει καιρό τώρα, ότι για εμένα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Το πιστεύω 100% και αφορά τον τρόπο που παίζουν, όσα βγάζουν στο γήπεδο και όσα έχουν πετύχει».

Μπορεί οι δύο προπονητές να κάνουν τα δικά τους…παιχνίδια αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως απόψε το βράδυ αναμένεται μεγάλη μάχη για τη νίκη, με κερδισμένους όσους θα βρεθούν στο γήπεδο αλλά και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που θα απολαύσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα