back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η κινηματογραφική εβδομάδα από 27/12

Διαβάστε επίσης

Η τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του 2018 περιλαμβάνει τέσσερις ξεχωριστές και διαφορετικές μεταξύ τους ταινίες. Μία βιογραφία για τον πιο αμφιταλαντευόμενο Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, ένα αστυνομικό θρίλερ που αποτελεί την επίσημη πρόταση της Δανίας για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας, ένα πολυδιάστατο ψυχολογικό δράμα και μία πρωτότυπη ταινία κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη μεγάλη οθόνη.

 

VICE: O δεύτερος στην ιεραρχία

Αμερικάνικη βιογραφία, 132’

Σκηνοθεσία: Άνταμ ΜακΚέι

Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Έιμι Άνταμς, Στιβ Καρέλ, Σαμ Ρόκγουελ, Μπιλ Πούλμαν, Άλισον Πιλ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ συν-σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας «Το Μεγάλο Σορτάρισμα», Άνταμ ΜακΚέι, φέρνει στη μεγάλη οθόνη την κινηματογραφική βιογραφία του πιο αμφιταλαντευόμενου Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Ντικ Τσένεϊ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

Ο Ένοχος

Θρίλερ 2018

Διάρκεια: 85′

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Γκούσταβ Μέλερ με τους: Γιάκομπ Σέντεργκρεν

Ένας αστυνομικός που δουλεύει στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, προσπαθεί να εντοπίσει και να σώσει μια γυναίκα που έχει απαχθεί. Ένα αγωνιώδες θρίλερ δωματίου, γυρισμένο αποκλειστικά στους χώρους ενός κέντρου της Άμεσης Δράσης. Η επίσημη πρόταση της Δανίας για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας (βραβείο κοινού και ανδρικής ερμηνείας στον Γιάκομπ Σέντεργκρεν στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

 

Το ξέρουν όλοι

Είδος ταινίας: Ψυχολογικό δράμα

Σκηνοθεσία: Ασγκάρ Φαραντί

Ηθοποιοί: Χαβιέ Μπαρδέμ, Πενέλοπε Κρουζ, Ρικάρντο Νταρίν.

Διάρκεια: 132 λεπτά

Η Λόρα ταξιδεύει με την κόρη και το γιο της στο χωριό που μεγάλωσε για το γάμο της αδερφής της. Οι εντάσεις όμως δε λείπουν από την οικογένεια της και τα συναισθήματα που τρέφει για τον παλιό της φίλο Πάκο περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η γιορτή συνεχίζεται όταν το ρεύμα πέφτει ξαφνικά και η κόρη της Λόρα εξαφανίζεται.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

 

The Happytime murders

Κωμωδία 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 91′

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Χένσον

Ηθοποιοί: Μελίσα Μακ Κάρθι, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τζόελ Μακ Χέιλ, Μάγια Ρούντολφ

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν με τα muppets, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Φιλ ψάχνει να βρει τον κατά συρροή δολοφόνο που σκότωσε τον αδερφό του και τώρα έχει βάλει στο μάτι τους πρωταγωνιστές μιας διάσημης τηλεοπτικής σειράς για παιδιά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

https://youtu.be/VwkYrLKT2jk

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα