back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως- «Πρωτοχρονιά χωρίς Σύνορα»

Διαβάστε επίσης

Ύστερα από τις πρόσφατες αλλαγές στο Πεδίον του Άρεως και την προσπάθεια επανένταξής του στη καθημερινότητα των κατοίκων ως σημείο υπερτοπικότητας, οι λόγοι για να επισκεφθούμε τον κεντρικό αστικό πνεύμονα είναι αρκετοί. Με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να καταφτάνει, μάλιστα, γίνονται περισσότεροι.

Όπως κάθε χρόνο, στην είσοδο από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου, στήνεται ένα θεματικό πάρκο για όλη την οικογένεια: παγοδρόμιο, καρουζέλ, συγκρουόμενα, τραμπολίνο και άλλα παιχνίδια μαζί με την υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά μικροπωλητών γεμάτη βιβλία, γλυκά, ρούχα και άλλα μικροπράγματα μας περιμένουν.

Παράλληλα, στο πλάτωμα μπροστά από το κτίριο Οικονομίδη (το οποίο πρόσφατα επανήλθε στη ζωή), η Περιφέρεια Αττικής φέρνει δράσεις και πολιτιστικά δρώμενα, ;Eως τις 3 Ιανουαρίου.

Ξεφυλλίζοντας το πρόγραμμα των καθημερινών ραντεβού, βρίσκουμε ενδιαφέροντα παιδικά προγράμματα από την Ομάδα Κοπέρνικος (22/12, 24/12) και τον βωβό κωμικό Alex De Paris (30-31/12), εντυπωσιακές ομάδες ακροβατών όπως τους βραβευμένους Cirko Cachivace (22/12, 24/12, 3/1), πολυπολιτισμικές εκδηλώσεις όπως την «Πρωτοχρονιά χωρίς Σύνορα» (23/12) αλλά και μελωδίες από την Καμεράτα – Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής (23/12) ή μουσικά παντρέματα από τους Bandallusia (3/1).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα