back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ν. Παναγιωτόπουλος: «Τι κάνει ο κ. Πετσίτης στο Μέγαρο Μαξίμου;»

Διαβάστε επίσης

«Εμείς βλέπουμε μια χαλαρή στάση των Ευρωπαίων στο θέμα της κατάργησης της διάταξης για την περικοπή των συντάξεων, η οποία δεν συντάσσεται με τις σκληρές εκφράσεις περί τήρησης των συμφωνηθέντων. Δεν μπορούμε εμείς να γνωρίζουμε τι υπήρχε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια, γιατί οι κ.κ. Κοτζιάς και Τσίπρας αρνήθηκαν να μας ενημερώσουν».

Αυτό απάντησε ο τομεάρχης δικαιοσύνης της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ερώτηση σχετικά με την κατηγορία Μητσοτάκη ότι ο πρωθυπουργός έδωσε το Σκοπιανό για τις συντάξεις.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη «Στάση των 2», αναφέρθηκε και στην υπόθεση Πετσίτη, τονίζοντας πως στη ΝΔ περιμένουν να έρθουν και άλλα ζητήματα που αφορούν τη δράση του συμμαθητή του Νίκου Παππά στο φως, όπως έχουν υπονοηθεί από τον Τύπο αλλά και στελέχη της ΝΔ.

Πρόσθεσε δε ότι διαβλέπει ενόχληση, αν όχι φόβο από την πλευρά της Κυβέρνησης, για την υπόθεση αυτή.

«Το εύλογο ερώτημα είναι τι κάνει ο κ. Πετσίτης ο οποίος μπαινοβγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου και αμείβεται με τέτοια ποσά, και κατέχει θέσεις λόγω της φιλίας του με τον Υπουργό, κοντά στον Λαυρεντιάδη και άλλους επιχειρηματίες», κατέληξε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα