back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο κυνήγι του βαθμού της τιμής η ΑΕΚ απέναντι στην Μπενφίκα

Διαβάστε επίσης

Με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στη Λισαβόνα την Μπενφίκα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Λισαβόνα την Μπενφίκα στις 22:00-Cosmote Sport 2, για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, με μοναδικό στόχο να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό και να αποφύγει να γράψει αρνητική ιστορία, ως η πρώτη ελληνική ομάδα που θα τερματίσει στο μηδέν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει με αρκετές απουσίες την Ένωση, αφού εκτός του τιμωρημένου Λιβάγια δεν υπολογίζονται οι Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος που αποτελούν παρελθόν για την ομάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Στον άξονα θα παίξουν ο Γαλανόπουλος και ο Τσόσιτς, ενώ ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί ο Μάνταλος. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Κλωναρίδης και ο Μπογέ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πόνσε.

Από την πλευρά της η Μπενφίκα θα ξεκινήσει με τους: Βλαχοδήμο, Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Ρούμπεν Ντίας, Γκριμάλντο, Πίτσι, Φέισα, Γκ. Φερνάντες, Ζίφκοβιτς, Σίλβα και Γιόνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα