back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε τράπεζες και Αττικά Πολυκαταστήματα το 35,7% των μετοχών της Folli Follie στα Attica stores

Διαβάστε επίσης

Στα Αττικά Πολυκαταστήματα πέρασε το 10,5% από το ποσοστό που διατηρούσε η Folli Follie στα Attica Stores, ενώ το υπόλοιπο 25,2% περιήλθε στην κατοχή των τραπεζών οι οποίες και θα το επαναπωλήσουν.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εκποίησης των μετοχών της Folli Follie, η Αττικά Πολυκαταστήματα αγόρασε ίδιες μετοχές σε ποσοστό 10,5%. καταβάλλοντας το ποσό των 12,1 εκατ. ευρώ, όσο ήταν η τιμή πρώτης προσφοράς.

Αντίστοιχα, οι τράπεζες για το 25,2% δαπάνησαν το ποσό των 29,5 εκατ. ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί και αυτό στην τιμή πρώτης προσφοράς.

Στον πλειστηριασμό συμμετείχε και η Sportsdirect, η οποία έδειξε πολύ σοβαρό ενδιαφέρον καταβάλλοντας την εγγυητική των 12 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν, αλλά αποθαρρύνθηκε από την αίτηση ανακοπής που εκκρεμεί.

Η Sportsdirect είναι μεγάλος βρετανικός όμιλος, η διοίκηση του οποίου είχε συζητήσει με τα στελέχη των Αττικών Πολυκαταστημάτων. Δεν αποκλείεται μελλοντικά είτε η Sportsdirect είτε άλλος επενδυτής να αγοράσουν το εναπομείναν ποσοστό του 25,2% που θα εκποιήσουν και θα πουλήσουν οι τράπεζες.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα