back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρτίνς: «Πιστεύω οτι θα προκριθούμε»

Διαβάστε επίσης

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να αποκλείσει τη Μίλαν εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε λόγο για μεγάλη πρόκληση και υψηλό κίνητρο, ενώ ξεκαθάρισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα παρεκκλίνουν από τη συνήθη επιθετική φιλοσοφία τους.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

-τη μεγάλη πρόκληση του Ολυμπιακού: «Μια ομάδα σαν τη Μίλαν, που έχει κατακτήσει τόσα και έχει αυτό το μέγεθος, γνωρίζαμε πως μαζί με την Μπέτις είναι τεράστιες ομάδες, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια τεράστια ομάδα, από την πρώτη μέρα της κλήρωσης ξέραμε πως ο όμιλος ήταν δύσκολο και θα ήταν δύσκολο να προκριθούμε.

Ξέραμε πως θα κρινόταν η πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική. Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να αντιμετωπίσει τη Μίλαν, δεν είμαστε φαβορί, αλλά θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε πως από την εικόνα που έχουμε δείξει ως τώρα δικαιούμαστε την πρόκριση. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση και αν το πετύχουμε θα είναι κάτι τεράστιο για τον σύλλογο. Είμαστε φιλόδοξοι, έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

-την έμφαση που δίνει στην ψυχολογία των παικτών του: «Σίγουρα θα βοηθήσει ο κόσμος σε αυτό, είναι η δύναμή μας και σε τέτοιες βραδιές ξέρουμε πόσο θα μας στηρίξουν. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους και ξέρουμε πως θα την έχουμε και θέλουμε να την ανταποδώσουμε. Η ψυχολογία δεν χρειάζεται βοήθεια, κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε τέτοια ματς. Πρέπει να διαχειριστούμε αυτόν τον ενθουσιασμό, αλλά δεν χρειάζεται κανένας επιπλέον κίνητρο. Μεγάλη σημασία έχει πώς θα αντιμετωπίσεις στρατηγικά αυτό το ματς και όχι τόσο η ψυχολογία».

-το τι τον κάνει αισιόδοξο: «Αν δεν το πίστευα, δεν θα μπορούσα καν να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Δεν θα μπορούσα να είμαι προπονητής αν δεν πίστευα στην ομάδα μου. Είμαι αισιόδοξος σε κάθε περίσταση, πιστεύω στην ποιότητα του Ολυμπιακού, έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε καλά και θεωρώ πως αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά. Όλος ο κόσμος έχει δει τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός και πόσο βελτιώνεται. Το πιστεύω πως μπορούμε».

-τη σημασία της αμυντικής λειτουργίας: «Το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του προσέγγιση. Εμείς δεν θα αλλάξουμε τελείως τη λογική μας. Θα έχουμε συγκεκριμένη στρατηγική, αλλά η φιλοσοφία μας θα είναι η ίδια. Ο Ολυμπιακός παράγει πολλές φάσεις, δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί, αλλά θα κυνηγήσουμε τα γκολ και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να κάνουμε δικό μας το παιχνίδι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα