back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κ. Ζαχαριάδης: Πρόκειται για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της ΝΔ στην υπόθεση Πετσίτη

Διαβάστε επίσης

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης χαρακτήρισε «άθλια» την τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι έδωσε τη Μακεδονία με τη συμφωνία των Πρεσπών για να του δώσουν τη μη περικοπή των συντάξεων. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και στον Άρη Τόλιο, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι «Δεν μπορούν στη ΝΔ όπως φάνηκε και δια στόματος του αρχηγού της ό,τι  διαπραγματεύεσαι πετυχαίνεις νίκες. Αυτά στη ΝΔ τα αποδίδουν σε ‘δούναι και λαβείν’, γιατί έτσι αυτοί κυβερνούσαν και οδήγησαν τη  χώρα σε χρεωκοπία. Κρίμα γι αυτή τη διατύπωση του κ. Μητσοτάκη».  

Αναφερόμενος για τη στάση των ΑΝΕΛ επεσήμανε πως δεν θα σχολιάσει τα εσωτερικά του κυβερνητικού εταίρου, αλλά θα μείνει στην προηγούμενη δήλωση του κ Καμμένου, ότι θα προχωρήσουν με τον κ. Τσίπρα μέχρι τέλους, ενώ και ο πρωθυπουργός μίλησε για τη συνέχιση της πορείας ανόρθωσης της Οικονομίας σε μία ευρεία ατζέντα. Από εκεί και πέρα θα το σταθμίσουν οι ίδιοι οι ΑΝΕΛ.  

Τέλος, όσο αφορά την υπόθεση Πετσίτη, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε, ότι έχουν δοθεί επαρκείς εξηγήσεις και με ανακοίνωση του κ Σταθάκη από δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: «Πρόκειται για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της ΝΔ με μία σειρά από παραδοσιακά μίντια που προτάσσουν το ‘θέλω’ και θάβουν τη μη περικοπή των συντάξεων και προχωρούν στη σκανδαλολογία για να σκιάσουν την επιτυχία της κυβέρνησης και του λαού».  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα