back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φωταγωγείται η Αθήνα- Γ.Καμίνης: Εορτάζουμε τα Χριστούγεννα με έμβλημα τους αγγέλους- Mήνυμα αγάπης για όλο τον κόσμο

Διαβάστε επίσης

Φωταγωγείται η πρωτεύουσα  και πλήθος εκδηλώσεων θα πλημμυρίσουν με νότες, εικόνες και συναισθήματα τις γειτονιές της Αθήνας.

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Συντάγματος σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων από τον Δήμο Αθηναίων.

«Φέτος τα Χριστούγεννα τα γιορτάζουμε με έμβλημα τους αγγέλους στέλνοντας σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της αγάπης», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων κ.Γιώργος Καμίνης στον “Αθήνα 9.84” λίγο πρίν την έναρξη των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά .

Όπως ανέφερε ο κ. Καμίνης  συνολικά 230 εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Αθήνας ενώ τόνισε ότι ο Δήμος ανοίγει την παλιά Λυρική Σκηνή, στο θέατρο Ολύμπια, όπου ανήμερα των Χριστουγέννων θα έχει αφιέρωμα στο Λέοναρντ Κοέν.

Η Αθήνα “πόλη των αγγέλων”

Σε πόλη των αγγέλων θα μεταμορφωθεί η Αθήνα τα Χριστούγεννα καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει 36 μέρες γιορτής με 230 δωρεάν εκδηλώσεις για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Με σύμβολο τον άγγελο και με την ευχή για αγάπη και ευτυχία, η καλλιτεχνική ομάδα των Γιάννη Κακλέα, Φρόσω Λύτρα και Μανόλη Παντελιδάκη δημιούργησαν ένα άρτιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κορύφωση την αλλαγή του χρόνου στο Θησείο.

Οικοδεσπότης της βραδιάς , την Πρωτοχρονιά , θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και στη σκηνή θα βρίσκονται η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων μαζί με την Κατερίνα Κούκα και τον Θέμη Καραμουρατίδη .

Απόψε στην πλατεία Συντάγματος, καθώς τα φώτα του δέντρου μαγνητίζουν τα βλέμματα ,οι Αθηναίοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων και της Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Αθηνών  ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τη Πέννυ Μπαλτατζή και την Athens Big Band  και θα παρουσιαστεί το χορευτικό δρώμενο «Άγγελοι στην πόλη» 

Newsroom Αθήνα 9.84- Βίκυ Παπαστεφάνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα