back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τρίτη σερί νίκη του Αστέρα, 1-0 τα Γιάννενα

Διαβάστε επίσης

Με γκολ του Μαρκ Φερνάντεζ στο 90΄ ο Αστέρας Τρίπολης λύγισε την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα 1-0.

Aυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έφτανε πιο εύκολα απέναντι στον Παπαδόπουλο αλλά ο Έλληνας πορτιέρε ήταν ανίκητος. Όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν για την ομάδα του Αστέρα που τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές δεν έχει δεχθεί γκολ.

Στην επανάληψη ο Παράσχος, φρέσκαρε την ομάδα, άλλαξε το σχηματισμό και από τρεις στην άμυνα, έπαιξε με τετράδα. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα πίεζαν και τελικά δικαιώθηκαν στο φινάλε με τον Φερνάντες, ο οποίος είχε σκοράρει και στη Λιβαδειά πριν από μια εβδομάδα. Ο Ισπανός βρήκε δίχτυα στο 90’ με σουτ μετά την εξαιρετική συνεργασία των Κώτσιρα, Καλτσά στη δεξιά πλευρά του Αστέρα.

Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Σκόρερ: 90΄ Φερνάντες
Διαιτητής: Κομίνης

Κάρτες: Νικολιάς, Βλάχος, Πασαλίδης, Τζημόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παράσχος): Παπαδόπουλος – Βλάχος (85’ Δουβίκας), Πασαλίδης, Ορτέγκα – Κώτσιρας, Μουνάφο, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος (61’ Φερνάντες) – Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς (90’+3’ Μπέλοκ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης – Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας – Σιόντης (82’ Σκόνδρας), Νικολιάς – Ξύδας (88’ Μυστακίδης), Γιάκος (63’ Παμλίδης), Κρίζμαν – Αθανασιάδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα