back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εύκολα η ΑΕΚ 2-0 τη Λαμία

Διαβάστε επίσης

Με γκολ των Πόνσε και Αναστασιάδη (αυτογκόλ) η ΑΕΚ υπέταξε τη Λαμία 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ΑΕΚ επικράτησε πολύ εύκολα της Λαμίας (2-0) και πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο στην επανεκκίνησή της που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο (έχει προηγηθεί η νίκη επί της Ξάνθης).

Τα τέρματα του «Δικεφάλου» πέτυχαν ο Εζεκιέλ Πόνσε (13’) και ο Ανέστης Αναστασιάδης (47’, αυτογκόλ). Ο Πόνσε στο 58’ σημάδεψε τη συμβολή των δοκών ενώ έχασε άλλες τρεις – τέσσερις κλασικές ευκαιρίες.

Πότε η τύχη, πότε ο Σαράνοφ αρνήθηκαν στον Αργεντινό τα επιπλέον τέρματα. Πάντως ο Αργεντινός της «Ένωσης» ήταν συνεχώς μέσα στις φάσεις και αναδείχθηκε mvp. Στο 90’ δοκάρι είχε και ο Αλμπάνης.

Πολύ κακοί οι παίκτες του Μάκη Χάβου ενώ και ο ίδιος δε θα λέγαμε πως βρέθηκε σε καλή μέρα αφού οι κινήσεις του δεν βοήθησαν στο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του.

Για την «Ένωση» ο Μάνταλος όσο αγωνίστηκε ήταν θετικός, ο Μπογέ το ίδιο ενώ βοήθησε και ο Κλωναρίδης (στη δημιουργία). Η άμυνα της ΑΕΚ δεν πιέστηκε ιδιαίτερα.

* Τραυματίες αποχώρησαν οι Αλεφ, Χουλτ και αναμένεται με αγωνία η πρώτη διάγνωση για την κατάστασή τους.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
ΑΕΚ-Λαμία 2-0
Σκόρερ: 13΄Πόνσε, 47΄ Αναστασιάδης (αυτογκόλ)
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κάρτες: Τσόσιτς – Μπαράλες, Σκόνδρας

 

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (83΄ Τσόσιτς), Άλεφ (56΄ λ.τρ. Μοράν), Κλωναρίδης, Μάνταλος (72΄ Αλμπάνης), Μπογέ, Πόνσε

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας (18΄ Αναστασιάδης), Ασίγκμπα (73΄ Παπαργυρίου), Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Μπαράλες (54΄ λ.τρ. Ρόμανιτς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα