back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικα δώρα με κοινωνικό αντίκτυπο

Διαβάστε επίσης

Φέτος τα Χριστούγεννα ανακαλύψτε το θετικό κοινωνικό αντίκτυπο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Σκέφτεστε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας;

Το Impact Hub Athens και τα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης έχουν στολιστεί και σας υποδέχονται για να σας μεταφέρουν στο γιορτινό κλίμα της εποχής αλλά και να δώσουν προτάσεις για δώρα που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Στην Αγορά, θα βρείτε προτάσεις για παιχνίδια, ρούχα, έργα τέχνης, εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και άλλα δώρα. Παράλληλα, θα δοκιμάσετε υπέροχους φρέσκους χυμούς και φαγητό, θα ακούσετε μουσική και θα συμμετάσχετε ενεργά σε ενδιαφέρουσες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Όλα με ένα κοινό παρονομαστή: το θετικό κοινωνικό αντίκτυπο και την έμπρακτη βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

dimotiki_agora_kipselis

Τα καταστήματα

Στη γωνιά των μικρών παραγωγών της WISE Greece, τα έσοδα από τα επιλεγμένα με προσοχή ελληνικά προϊόντα που θα αγοράσετε, θα στηρίξουν μικρούς παραγωγούς αλλά και συνανθρώπους μας που ζουν στα όρια της φτώχειας. Και ακριβώς δίπλα, στο πρώτο κοινωνικό ανθοπωλείο, το Flower Power, θα βρείτε λουλούδια και μπουκέτα, στηρίζοντας την εργασία ατόμων με αναπηρία ή ευαλωτότητα.

Στο Second Hand Shop ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ αγοράζοντας (σε εξαιρετική κατάσταση) μεταχειρισμένα αντικείμενα, θα βοηθήσετε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, ενώ στη  ΓΚΑΛΕΡΙ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ θα ψωνίσετε μεταξοτυπίες υπογεγραμμένες από διάσημους καλλιτέχνες αλλά και έργα των συνεργατών και μαθητών του εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα». Παράλληλα, στο Χυμοποιείο θα δοκιμάσετε φρεσκοστυμμένους χυμούς και φαγητό με λαχανικά και φρούτα απευθείας από παραγωγούς βιολογικής καλλιέργειας.

Σούπερ Κυψέλη

Μέσα στο Δεκέμβριο, η Δημοτική Αγορά θα μεταμορφωθεί για μία μέρα σε Σούπερ Κυψέλη και οι επισκέπτες της θα βρουν συγκεντρωμένες εκεί τις μικρές επιχειρήσεις που συνθέτουν το πολύχρωμο ψηφιδωτό της γειτονιάς. Μοδίστρες, κομμώτριες, ο τσαγκάρης, ο μάστορας, ο υδραυλικός και ο ηλεκτρολόγος, η «κοκέτα», τα «υφάσματα», τα «παντοπωλεία» κ.α. θα στεγαστούν στην Αγορά δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα μας να κάνει σε ένα μέρος όλες τις αγορές του, τις επισκευές και μεταποιήσεις που επιθυμεί, αλλά και να γνωρίσει το αληθινό πρόσωπο της γειτονιάς και να συναντήσει τους ανθρώπους της.

Οι επιλογές στην πόλη είναι πολλές. Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης όμως κάθε πρόταση έχει θετικό αντίκτυπο, κάθε αγορά θα προσφέρει έμπρακτα αγάπη και φροντίδα σε κάποιον που τη χρειάζεται πολύ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα