back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Αντέδρασα για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό στη ζωή τους»

Διαβάστε επίσης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δήλωση του εξήγησε γιατί έκανε το ποστάρισμα στα social media για το θέμα που προέκυψε με τον αδελφό Θανάση τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:«αντέδρασα για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό στη ζωή τους».

Ο Αντετοκούνμπο είχε πριν από μερικές εβδομάδες ένα ξέσπασμα στα social media με αφορμή ένα θέμα ρατσιστικής επίθεσης που προέκυψε με τον αδελφό του, Θανάση, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “είμαστε Ελληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει”. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, σχολίασε για πρώτη φορά αυτή την δήλωση, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που προχώρησε σε αυτή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη:

“Σίγουρα περίμενα ότι θα γίνει ένας ντόρος με το ποστάρισμά μου. Δεν έχω μιλήσει ξανά για τέτοιο θέμα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που λες ότι φτάνει ως εδώ. Που λες ότι δεν πάει πιο κάτω. Έχασα τον ύπνο μου, στεναχωρήθηκα πολύ. Δεν το έκανα για εμένα και τον Θανάση πιο πολύ, το έκανα για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό στη ζωή τους” δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, για να προσθέσει στην συνέχεια αναφερόμενος στην κίνηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να φωτογραφηθεί με την φανέλα της εθνικής με τ’ όνομα του Αντετοκούνμπο στην πλάτη:

“Ήταν ωραία και η κίνηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που φόρεσε τη γαλανόλευκη φανέλα. Αν μπορεί να βγει κάποιος κατά του Θανάση, που εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει στον Παναθηναϊκό, τι θα πει κάποιος για ένα παιδί στο δημοτικό. Φανταστείτε τι θα πει κάποιος σε ένα παιδί 5-7 χρονών. Ο Θανάσης εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει με την ψυχή του, το διασκεδάζει περισσότερο από τον καθένα εκεί έξω”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα