back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Μάντσεστερ Σίτι απειλείται με αποκλεισμό από το Champions League

Διαβάστε επίσης

Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από το Μάντσεστερ, καθώς δημοσιεύματα θέλουν τη Σίτι να απειλείται σοβαρά με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Φήμες και δημοσιεύματα τις τελευταίων ημερών, σημειώνουν ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, κινδυνεύει σοβαρά με αποκλεισμό από το Champions League την τρέχουσα ή την επόμενη σεζόν, εξαιτίας παραβίασης των κανόνων του οικονομικού Fair Play. Αυτό θα συμβεί, στην περίπτωση που η UEFA επαληθεύσει τα στοιχεία που αποκάλυψαν πρόσφατα τα Football Leaks.

Οι αποκαλύψεις των Football Leaks για τη Σίτι

Σύμφωνα με αυτά το 2014 ο αγγλικός σύλλογος θα έπρεπε να αποκλειστεί από τα ευρωπαϊκά κύπελλα και αντί αυτού επιβλήθηκε πρόστιμο 60 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο στη συνέχεια μειώθηκε στα 20 εκατομμύρια.

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να είχε…μαγειρέψει τον προϋπολογισμό της, χάρη σε διογκωμένες επιχορηγήσεις, και συγκεκριμένα μία πάνω από 75 εκατομμύρια ευρώ από την Etihad Airlines, που καταβλήθηκε στην πραγματικότητα από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σεΐχη Μανσούρ.

Στα μαλακά η Παρί Σεν Ζερμέν-Απόφαση για Μίλαν

Αντίθετα στην περίπτωση της Παρί ΣΖ, φαίνεται πως θα επιβληθεί μόνο πρόστιμο. Επίσης στο τέλος αυτής της εβδομάδας και στις αρχές της επόμενης αναμένει την απόφαση της UEFA, για την Μίλαν, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, για την παραβίαση των κανόνων του οικονομικού Fair Play την τριετία 2014-2017.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα