back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με πάθος για τη νίκη στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Μόσχα από την Χίμκι, με μοναδικό στόχο να ξεπεράσει τις δυσκολίες της προηγούμενης εβδομάδας και να επιστρέψει στην Αθήνα με το «ροζ φύλλο».

Διπλό ψυχολογίας και βαθμολογικής ανάτασης ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην Μόσχα κόντρα στην Χίμκι στις 19:00-Novasports 1. Οι «πράσινοι» πέρασαν πολλά αυτή την εβδομάδα, ταλαιπωρήθηκαν απόομαδική ίωση μετά την ήττα στην Μπασκόνια, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και άπαντες θέλουν να επιστρέψουν με τη νίκη από την παγωμένη Ρωσία.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα αποφασίσει σήμερα για τη συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στον δεξί καρπό του. Οι πιθανότητες πάντως είναι περισσότερες στο να αγωνιστεί. Η απουσία του Σβεντ, αποδυναμώνει επιθετικά την Χίμκι, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι για να μην πέσει στην παγίδα του εφησυχασμού ο Παναθηναϊκός.

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο τεράστιος πονοκέφαλος που θα πρέπει όμως να ζήσει με αυτόν είναι η απώλεια του ηγέτη της ομάδας του, Αλεξέι Σβεντ, ενώ ο Έλληνας κόουτς γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, έχοντας απέναντι του τον Παναθηναϊκό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα