back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επεισόδια έξω από το ΣΕΦ-Συλλήψεις οπαδών της Μπουντούσνοστ στα διόδια Ελευσίνας

Διαβάστε επίσης

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπουντούτσνοστ στο ΣΕΦ, έγιναν μικρής έκτασης επεισόδια στο πάρκινγκ του φαληρικού γηπέδου.

Μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπουντούτσνοστ για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague παρατηρήθηκαν επεισόδια στο πάρκινγκ του ΣΕΦ. Λίγα λεπτά μετά την άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων, ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ οπαδών και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Το συμβάν κράτησε περίπου 2-3 λεπτά με χρήση μολότοφ και χημικών μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο κάποια αυτοκίνητα δκαι μηχανάκια δεν γλίτωσαν και υπέστησαν αρκετές ζημιές.

Συλλήψεις 37 οπαδών της Μπουντούσνοστ στα διόδια Ελευσίνας

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, πραγματοποίησαν, στον σταθμό διοδίων Ελευσίνας, έλεγχο σε τρία λεωφορεία που μετέφεραν φιλάθλους της ομάδας από το Μαυροβούνιο στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, βρέθηκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία ενός εκ των λεωφορείων: Δεκαέξι ξύλινα στειλιάρια, 8 φωτοβολίδες, 1 κροτίδα, 1 σπρέι πιπεριού, 1 σφυρί, 1 κουκούλα, καθώς και μάρμαρα και πέτρες. Σε βάρος των αλλοδαπών συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και εξωσχολικού αθλητισμού.

Στους υπόλοιπους οπαδούς, με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας Αρχής, και για λόγους δημόσιας ασφάλειας απαγορεύθηκε η μετάβασή τους στο ΣΕΦ και συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων επιστρέφουν στη χώρα τους.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα