back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντιδράσεις του ΚΙΝΑΛ για το νέο αθλητικό νόμο

Διαβάστε επίσης

Οι πρώτες αντιδράσεις για το νέο αθλητικό νόμο που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση στη Βουλή, ήρθε από τον τομέα Αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ.

Tην πλήρη αντίθεσή του με το προωθούμενο σχέδιο νόμου για τον Αθλητισμό, που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, εξέφρασε ο Τομέας Αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ. Υποστηρίζει ότι από στο περιεχόμενο του διαφαίνεται η σαφής διάθεση για εξυπηρέτηση ποικίλων επιχειρηματικών, κομματικών και άλλων συμφερόντων, που θα οδηγήσει τον αθλητισμό στο χάος.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για τον αθλητικό νόμο:

«O Τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του με το προωθούμενο σχέδιο νόμου για τον Αθλητισμό, που έχει τεθεί σε διαβούλευση αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Κίνημα Αλλαγής» και συνεχίζει «το μόνο ξεκάθαρο που διαφαίνεται από το περιεχόμενο του συγκεκριμένου νόμου είναι η σαφής διάθεση για εξυπηρέτηση ποικίλων επιχειρηματικών, κομματικών και άλλων συμφερόντων, που θα οδηγήσει τον αθλητισμό στο χάος.
Η επιχειρούμενη κομματική παρέμβαση στην λειτουργία των ομοσπονδιών και η προσπάθεια υποβάθμισης των πτυχίων της επιστήμης του αθλητισμού των Πανεπιστημίων για χάρη συγκεκριμένων συμφερόντων οδηγεί στη διάλυση του αθλητικού ιστού.

Συμμεριζόμαστε την αγωνία της Πανεπιστημιακής κοινότητας και συλλογικότητας του Αθλητισμού, που έχουν ήδη εκφράσει τη διαφωνία τους και έχουν ζητήσει τη συνολική απόσυρσή του.

Ο αυταρχισμός του νομοσχεδίου επιβεβαιώνεται από την αφαίρεση δυνατότητας σχολιασμού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στην κατ’ όνομα διαβούλευση»

“Ο αυταρχισμός του νομοσχεδίου επιβεβαιώνεται από την αφαίρεση δυνατότητας σχολιασμού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στην κατ’ όνομα διαβούλευση, καταλήγει η ανακοίνωση του Τομέα ΑΘλητισμού του Κινήματο Αλλαγής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα