back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βουγιούκας: «Νέο ξεκίνημα με τη Χίμκι»

Διαβάστε επίσης

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού Ίαν Βουγιούκας τόνισε την ανάγκη να αρχίσει να αποδίδει καλά ο Παναθηναϊκός και εκτός Ελλάδας.

«Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι τελείως διαφορετικά από το ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε το παρελθόν, να γυρίσουμε σελίδα και να βγάλουμε αυτό το ψυχολογικό μειονέκτημα από πάνω μας», τόνισε ο έμπειρος σέντερ.

«Ερχόμαστε από μια ήττα στη Βιτόρια, όπου δείξαμε αρκετές αδυναμίες. Η μισή ομάδα ήταν άρρωστη τις τελευταίες μέρες, αλλά δουλέψαμε. Η Χίμκι θα παίξει χωρίς τον Σβεντ αλλά παραμένει μια πολύ δυνατή ομάδα.

Το πιο σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε από το ρυθμό τους και να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή. Όταν ένας παίκτης όπως ο Σβεντ, από τους πιο ταλαντούχους στην Ευρώπη, δεν παίζει δίνει τις ευκαιρίες στους άλλους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν.

Κόντρα στην Μπασκόνια και την Εφές δώσαμε εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον και θα πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Πιστεύω πως το 5-5 μάς εξυπηρετεί καλύτερα, αλλά θέλουμε να τρέξουμε όταν μπορούμε», πρόσθεσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα