back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα ήττα η ΑΕΚ έχασε 2-0 από τον Αγιαξ

Διαβάστε επίσης

Την πέμπτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε η ΑΕΚ, που έχασε με σκορ 2-0 από τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ.

Με την ήττα της αυτή η «Ένωση» αποκλείστηκε και μαθηματικά από την Ευρώπη, ενώ πέρα από τον αποκλεισμό τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση μέσα στο γήπεδο αναμένεται να επιφέρουν τη βαριά τιμωρία της ομάδας από την ΟΥΕΦΑ.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην δέχθηκε την αφόρητη πίεση, να προσπάθησε να βρει τις στιγμές της στο ματς και να έδειχνε πως μπορεί να πάρει τον πρώτο της βαθμό, αρκούσε όμως μια επιπόλαιη ενέργεια του Μάρκο Λιβάια για να αλλάξει την κατάσταση υπέρ των Ολλανδών.

Ο Κροάτης στο 67’ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη για τον Λιβάια. Έτσι, ο Τάντιτς εκτέλεσε εύστοχα για τον Άγιαξ ενώ η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο.

Το έργο του Άγιαξ έγινε πολύ πιο εύκολο, με τον Τάντιτς να σκοράρει και στο 72’ για το τελικό 2-0 των Ολλανδών, που πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη της ομάδας τους.

Η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ κακή με τους Ολλανδούς να χάνουν πάρα πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λιβάια, Γκάλο (73’ Μπογιέ), Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος (78’ Κλωναρίδης), Πόνσε (81’ Γιακουμάκης), Χουλτ, Γαλανόπουλος, Άλεφ

ΑΓΙΑΞ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονανά, Ντε Λιχτ, Βέμπερ, Φαν ντε Μπέκ (86’ Λαμπιάντ), Νέρες, Τάντιτς, Μαζράουι (82’ Κρίστενσεν), Μπλιντ, Σένε, Ντε Γιόνγκ, Ντόλμπεργκ (62’ Χούντελαρ).

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα