back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πήγε καλωδιωμένος να δώσει σήματα οδήγησης και έφυγε με χειροπέδες

Διαβάστε επίσης

Ηλεκτρονικό «σκονάκι» είχε φτιάξει ένας υποψήφιος οδηγός προκειμένου να περάσει τα σήματα στις εξετάσεις που έδινε για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

Ο υποψήφιος ήταν εφοδιασμένος, σύμφωνα με την επιτροπή εξέτασης Βορειανατολικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με ηλεκτρονικά μέσα (ρολόι με κάμερα, powerbank, USB συσκευή επικολλημένη στο σώμα του με ενσωματωμένη κάρτα sim και ακουστικό τύπου «ψείρα») για την παράνομη υποβοήθησή του κατά τη διαδικασία της θεωρητικής εξέτασής του. Φυσικά από την στιγμή που εντοπίσθηκε κλήθηκε η Αστυνομία η οποία και προσήγαγε τον υποψήφιο για την περαιτέρω αστυνομική διερεύνηση του περιστατικού.

Από την πλευρά η Περιφέρεια Αττικής με ανακοίνωση της αναφέρει ότι « Πάγιος στόχος είναι η απρόσκοπτη διεξαγωγή των θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και η ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Αττικής ζήτησε την επέμβαση του τοπικού τμήματος Ασφάλειας προκειμένου να διερευνήσει περιστατικό προσπάθειας παράνομης παρέμβασης που σημειώθηκε κατά τη θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγών.»

Γ.Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα