back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για τις κρατούμενες των φυλακών Θήβας

Διαβάστε επίσης

Η ομάδα «Ξεblogάρισμα», η οποία στηρίζει τις μωρομάνες και τις άπορες των γυναικείων φυλακών Ελεώνα Θήβας, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της στον Πολυχώρο του Γη-Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι).

Η ομάδα

Mια ομάδα bloggers (και όχι μόνο) που βοηθάει τις μητέρες που βρίσκονται φυλακισμένες στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας μαζί με τα παιδιά τους και τις άπορες φυλακισμένες. Το ξεblogάρισμα συνεργάζεται με τις κοινωνικές λειτουργούς των φυλακών και στο blog αυτό θα διαβάζετε για τις δράσεις μας αλλά και για όσα μας προβληματίζουν.

Το Παζάρι

Στο παζάρι θα βρείτε έργα τέχνης κρατουμένων, χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια, σπιτικά λικέρ, τσίπουρα και ρακόμελα, βιολογικές μαρμελάδες, παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά. Ακόμη, σε πολύ χαμηλές τιμές, θα βρείτε πολλούς τίτλους βιβλίων, ρούχα από δεύτερο χέρι, είδη σπιτιού και διακόσμησης, κοσμήματα και άλλα πολλά. Όπως κάθε φορά, παράλληλα θα διεξαχθεί η λαχειοφόρος, στην οποία κερδίζουν όλοι οι λαχνοί, με πολλά δώρα, όπως προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, θεραπευτικές συνεδρίες, χειροποίητα κοσμήματα, καλλυντικά, βιβλία και DVD.

Info

Ωράριο Bazaar:

Σάββατο 15/12 11-8μμ

Κυριακή 16/12 11-6μμ

Πληροφορίες για το ξεblogarisma και τις δράσεις του, την επικοινωνία με την ομάδα, καθώς και πώς μπορείτε να βοηθήσετε εδώ:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα