back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Black Friday και στα αεροπορικά εισιτήρια

Διαβάστε επίσης

Η μόδα του Black Friday παρασύρει και τις αεροπορικές εταιρείες, σε μία προσπάθεια αύξησης των κρατήσεων για προορισμούς είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους όπως η Easy Jet και η Ryanair, αλλά και η Aegean Airlines, με αφορμή τη Black Friday και τη Cyber Week, έχουν ανακοινώσει σημαντικές ταξιδιωτικές προσφορές, φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και ελκυστικά πακέτα διακοπών.

Τριήμερο εκπτώσεων

Στην ιστοσελίδα αναζήτησης αεροπορικών ταξιδιών skyscanner.com, ένα ολόκληρο τριήμερο, από τη «Μαύρη» Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, θα είναι αφιερωμένο στην ανεύρεση των καλύτερων διαδικτυακών προσφορών σε αεροπορικά εισιτήρια.
Όσοι αναζητούν οικονομικούς ναύλους για τις επόμενες διακοπές τους ή επιθυμούν να πληρώσουν φθηνότερα κάποιο επερχόμενο επαγγελματικό ταξίδι ή απλά ψάχνουν μια ευκαιρία για μια απόδραση χαμηλού κόστους, τότε καλό θα είναι να παραμείνουν online.

H συγκεκριμένη πλατφόρμα παρέχει απευθείας ενημέρωση για προσφορές σε πτήσεις από Ελλάδα για Iταλία, Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία και πολλούς ακόμα δημοφιλείς προορισμούς. H σελίδα θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο με τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών για τη Μαύρη Παρασκευή, απ’ τις 23 Νοεμβρίου.

Cyber Week από τη Ryanair

Στο χορό των προσφορών μπήκε και η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair. Η ιρλανδική εταιρεία «τρέχει» από τη Δευτέρα τη Cyber Week σε όλη την Ευρώπη, και στην Ελλάδα, μιας εβδομάδας μεγάλων προσφορών σε εισιτήρια που προηγουμένως για πολλούς μπορεί να ήταν απλησίαστα.

Τις προσφορές μπορεί εύκολα να τις βρει κάποιος στην ιστοσελίδα της Ryanair και αφορούν εισιτήρια απλής μετάβασης για προορισμούς εντός Ευρώπης, αλλά και εντός Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι είναι διαθέσιμες μόνο για ορισμένες ημέρες κι όχι για τις επόμενες ή τις προηγούμενες, και ότι θέλει πολλή τύχη για να εξασφαλίσεις επιστροφή λίγες μέρες μετά με αντίστοιχο ναύλο.

Πάντως σε γενικές γραμμές οι μειώσεις στους ναύλους ξεκινούν από 30 ευρώ και μπορεί να φτάσουν και τα 50 ευρώ για κάποιους προορισμούς, ενώ διατίθενται εισιτήρια ακόμα και με μόλις 4 ή 5 ευρώ. Κατά την εν λόγω εβδομάδα, η Ryanair προσφέρει επίσης έκπτωση 10% στις παραδοτέες αποσκευές και έκπτωση έως και 70% στην ενοικίαση αυτοκινήτου.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα