back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Σεμινάριο από το Πάντειο και τον δ.Ν.Σμύρνης για τις επιπτώσεις της κρίσης

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, υλοποιεί Διεπιστημονικό Σεμινάριο Ενηλίκων του Παντείου: «Η ΚΡΙΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ».

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται έως και  την Παρασκευή 23/ 11/2018  (ώρες 10:00 -14:00)  στο γραφείο Παιδείας Δήμου Ν. Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος. Τηλ: 213 2025840

Ο κύκλος μαθημάτων/διαλέξεων θα επικεντρώνεται στα ζητήματα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης εξετάζοντας τα αίτια και τις συνέπειες  της κρίσης.  Ως τόπος διεξαγωγής ορίζεται η αίθουσα διαλέξεων του Ψηφιακού Μουσείου Νέας Σμύρνης.

Το επί τέσσερα χρόνια  οργανωμένο συστηματικά Σεμινάριο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα «Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις στην Κρίση», με ομιλητές μεγάλο αριθμό ακαδημαϊκών και τακτική συμμετοχή μεταπτυχιακών και προπτυχιακών φοιτητών, προσφέρεται τώρα και στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης.

Για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Παντείου Πανεπιστημίου, είναι ευκαιρία να μεταφέρει γνώσεις και προβληματισμούς σε ένα ευρύτερο, μη πανεπιστημιακό κοινό, κάνοντας ένα βήμα για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ αυτής και της γειτονικής τοπικής κοινωνίας, εξασφαλίζοντας την αναγκαία εκλαΐκευση των επιστημονικών της πεδίων

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα