back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Εγώ θα μιλήσω τελευταίος”- Τέσσερις συναντήσεις με ιερείς

Διαβάστε επίσης

Εγώ θα μιλήσω τελευταίος, δήλωσε από την Λιβαδειά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ερωτηθείς από το Star Κεντρικής Ελλάδος για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ιστορική συμφωνία μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας για τον εξορθολογισμό των σχέσεών τους.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Αρχιερατικό εσπερινό παραμονή της γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Σε συναντήσεις με τους Ιερείς της Αθήνας καλεί η Αρχιεπισκοπή Αθηνών  με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για τρέχοντα θέματα και ειδικά αυτό της συμφωνίας με την κυβέρνηση και τις ανησυχίες του Κλήρου για το μισθολογικό καθεστώς.

Οι τέσσερις συναντήσεις θα γίνουν, δύο την προσεχή Παρασκευή 23/11 και άλλες δύο την επόμενη Τρίτη 27/11 σύμφωνα με εγκύκλιο σημείωμα που απέστειλε το απόγευμα της Τρίτης η Αρχιεπισκοπή στους κληρικούς

Την Παρασκεύη οι συναντήσεις θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής στον Κεραμεικό και στον ναό του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

Την Τρίτη αντίστοιχο οι συναντήσεις θα γίνουν στον ναό της Αναλήψεως Ν.Κόσμου και τον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Χαλάνδρι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα