back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγγνώμη ζητά η Βουλή για το χαλασμένο ασανσέρ για τα ΑΜΕΑ

Διαβάστε επίσης

Συγγνώμη ζήτησε η Βουλή, μέσω συνεργατών του ΓΓ Κώστα Αθανασίου, για την ταλαιπωρία που υπέστη ο καλεσμένος στην εκδήλωση της ΔΗΣΥ, άνθρωπος με κινητικά προβλήματα, που δεν κατάφερε να ανέβει με το αμαξίδιο του στην Αίθουσα της Γερουσίας  γιατί ο ανελκυστήρας της Βουλής για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες είχε χαλάσει.

Όπως ενημέρωσαν συνεργάτες του κ Αθανασίου, η συντήρηση των ασανσέρ ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία που πριν από δύο εβδομάδες είχε κάνει τον τεχνικό έλεγχο και η Βουλή αναμένει από την εταιρεία να της εξηγήσει τους λόγους που προκάλεσαν την συγκεκριμένη βλάβη και να προβεί σε αποκατάσταση.

Το γεγονός, που συνέβη στις 11.30 το πρωί, προκάλεσε την έντονη δυσφορία της Φώφης Γεννηματά, που διαμαρτυρήθηκε σε υψηλόβαθμα κοινοβουλευτικά στελέχη.

Παράλληλα, συνεργάτες του ΚΙΝΑΛ είπαν στον καλεσμένο τους να τον ανεβάσουν εκείνοι στη Γερουσία κρατώντας το αναπηρικό αμαξίδιο, στις σκάλες, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε  για λόγους αξιοπρέπειας και περίμενε για ώρα στο διάδρομο που οδηγεί στην Γερουσία.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα