back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παραμένει η ποινή αφαίρεσης βαθμών στη Σουπερλίγκα

Διαβάστε επίσης

Την απόφαση να απορρίψουν την πρόταση της ΕΠΟ και να διατηρήσουν τις ποινές που τέθηκαν σε εφαρμογή πέρσι, για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια από Όργανα Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας τον ερχόμενο Απρίλιο, πήρε η Σουπερλίγκα σε συνεδρίαση της, το μεσημέρι.

Οι ΠΑΕ, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, αποφάσισαν να μην γίνουν αλλαγές και έτσι όποια ομάδα δεν θα πάρει άδεια θα της αφαιρεθούν έξι βαθμοί εν όψει της νέας περιόδου ενώ θα ισχύσει και ο περιορισμός των μεταγραφών.

Οι «πράσινοι» πάντως, ήταν ο λόγος που τέθηκε σε εφαρμογή το -6 τον προηγούμενο Μάϊο διαφορετικά θα είχαν υποβιβαστεί στην Football League.

Ωστόσο πρότειναν να μην ισχύσει το –6, αλλά οι ποινές που προτείνει η ΕΠΟ μεταξύ των οποίων είναι και η οικονομική επιτήρηση δηλαδή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Κατά την ψηφοφορία πάντως οι ΠΑΕ με πλειοψηφία 9-7 αποφάσισαν να μην αλλάξει η ποινή.

Η ανακοίνωση της λίγκας:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το εξής:

Αναφορικά με τις ποινές ομάδων που δε θα λάβουν άδεια κατά τη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκρίθηκε πλειοψηφικά εισήγηση προς την ΕΠΟ, όμοια με την περσινή (αφαίρεση 6 βαθμών, περιορισμός μετεγγραφών κ.λπ.)».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα