back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός στο Μόναχο

Διαβάστε επίσης

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει απόψε ο Ολυμπιακός που δοκιμάζεται στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός αναζητά τη νίκη, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση, πρώτα για να τους τονώσει την ψυχολογία και στη συνέχεια για να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη της Euroleague.

Η τελευταία νίκη των ερυθρόλευκων ήταν στις 25 Οκτωβρίου, στο ΣΕΦ κόντρα στη Μακάμπι τελ Αβίβ. Από τότε έχουν υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ. Η αποστολή τους απόψε στις 21:30-Novasport2 θα είναι πολύ δύσκολη, καθώς η Μπάγερν στα τελευταία παιχνίδια έχει βρει τη φόρμα της.

Η προσήλωση θα δώσει τη νίκη

Οι Βαυαροί στο τελευταίο τους παιχνίδι ηττήθηκαν στην έδρα τους από την ΤΣΣΚΑ με 79-83, αλλά ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην ομάδα του Ιτούδη. Η Μπάγερν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης, επίσης με ρεκόρ 3-4 όπως και ο Ολυμπιακός, αλλά οι Γερμανοί έχουν καλύτερο συντελεστή στους πόντους.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς νεότερα προβλήματα πέραν των Τουπάν και Αγραβάνη. Ο Μπλατ θέλει από τους παίκτες του καλύτερη περιφερειακή άμυνα, να τρέξει στο «ανοικτό» γήπεδο και κυρίως να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, με πλουραλισμό στο σκοράρισμα και καλή δημιουργία.

Το παιχνίδι θα σφυρίξουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Ζοσέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα