back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Έτοιμη για την ανατροπή η Εθνική Ελπίδων

Διαβάστε επίσης

Δύσκολη αποστολή έχει η Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Αυστρία για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, μετά την ήττα της με 1-0 στην Τούμπα την προηγούμενη Παρασκευή.

Η Ελλάδα θα παραταχθεί στις 20:00-ΕΡΤ3 στο χιονισμένο Ζανκτ Πόλεν, με μοναδικό στόχο τη νίκη  έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Ιταλία.

Στην προσπάθεια της αυτή ο προπονητής της Εθνικής, Αντώνης Νικοπολίδης, έχει στη διάθεση του τον Ευθύμη Κουλούρη ο οποίος στην προκριματική φάση πέτυχε πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια. Ο επιθετικός του Ατρόμητου ενσωματώθηκε  χθες στην αποστολή (είχε αγωνιστεί με την ανδρών στο παιχνίδι με την Εσθονία την Κυριακή) και πήρε μέρος στην προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσαν οι Έλληνες διεθνείς την προετοιμασία τους.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό ακούει στο όνομα του Τσιμίκα ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις και το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί.

Η πιθανή 11αδα

Τρία ερωτηματικά έχει ο Αντώνης Νικοπολίδης στον καταρτισμό της αρχικής 11αδας. Το ένα έχει να κάνει με την επιστροφή ή μη του Πασαλίδη αρχικό σχήμα καθώς ο αμυντικός του Αστέρα εξέτισε την τιμωρία του και βρίσκεται στις επιλογές του. Ο Λάμπρου διεκδικεί θέση αντί του Τάσου Χατζηγιοβάνη ενώ για να βρειθεί ο Κουλούρης στην κορυφή της επίθεσης θα πρέπει να μείνει εκτός ο Μπουζούκη ή ο Ανδρούτσος.

Η πιθανή 11αδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Νικολάου, Χατζηδιάκος ή Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Λάμπρου ή Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης ή Ανδρούτσος και Κουλούρης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα